Gratis verjaardagskaart maken

Wie vindt het nu niet leuk om een verjaardagskaart te krijgen voor zijn of haar verjaardag? Tegenwoordig hoef je niet meer de deur uit om een leuke kaart te vinden. Op verschillende websites kun je zelfs een gratis verjaardagskaart maken.

Hoe maak je deze kaarten?

Een gratis verjaardagskaart maken, kan op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om je kaart digitaal te versturen, of om zelf uit te printen. Let wel op, aan niet-digitale verzendingen zitten vaak nog wel de kosten van een postzegel verbonden.

E-cards

Er zijn websites die zogenaamde e-cards aanbieden. Op deze websites kun je een gratis verjaardagskaart maken en verzenden via de email. Je kiest dan een e-card uit en voegt de gewenste tekst toe. Aan deze manier van een gratis verjaardagskaart maken, zitten geen postzegel kosten verbonden.

Doe het zelf

Een andere manier van een gratis verjaardagskaart maken, is door de kaart zelf te printen. Er zijn websites die bijvoorbeeld sjablonen of werktekeningen aanbieden. Hieraan kun je zelf foto’s, afbeeldingen en teksten toevoegen. Ook bijpassende enveloppen maken, behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je klaar bent, print je je kaart uit. Zorg wel dat je een postzegel in huis hebt voor de verzending.