Gratis verjaardagskaart versturen

Wanneer je graag kaartjes ontvangt vind je het vast ook heel leuk om kaartjes te sturen. Nu is daar een leuke en handige manier voor: een gratis verjaardagskaart versturen.

Een online kaart versturen

Online kun je op een hele makkelijke manier een gratis verjaardagskaart versturen. Zo zijn er verschillende leuke websites met geanimeerde kaarten, voor zowel jong en oud. Deze kaarten kun je zelf aanpassen of ontwerpen en voorzien van een leuke tekst. Zo’n kaart noemt men ook wel een e-card, omdat deze wordt ontvangen via e-mail. De ontvanger kan zo ook weer gemakkelijk een berichtje terugsturen.

Liever een ouderwetse kaart?

Wil je liever een kaart versturen die met de post aankomt? Ook hier zijn verschillende leuke websites voor. Je kunt op de computer een kaart ontwerpen en de tekst schrijven. Je kunt zelfs je eigen foto’s op de kaart plaatsen. Vaak wordt de kaart de volgende dag al verstuurd.¬†Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een gratis verjaardagskaart te versturen. Dus waar wacht je nog op. Kruip snel achter de computer en ontwerp jouw kaartje!